Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Schoonheidssalon Magnifique

Oude Torenstraat 5 Yerseke 4401 EH NL

Ontvang E-mail Updates

Ook uw verhaal is van harte welkom! Natuurlijk kunt u ook altijd een bericht achter laten in het gastenboek.

Ervaring betreffende acné behandeling:

Wie denkt dat “de schoonheidsspecialiste” alleen iets is voor vrouwen heeft het helemaal mis!

Een paar jaar geleden kreeg ik puistjes en wat ik ook gebruikte, het werd steeds erger.

Op een bepaald moment was mijn moeder in de salon geweest bij Marloes.

Marloes hoorde het probleem van mij aan en stelde voor dat zij er eens naar zou kijken.

Natuurlijk vond ik dat helemaal niet zo leuk, maar ik besloot het er toch maar op te wagen.

Zo is Marloes begonnen met mij te behandelen.

Ik kreeg ook creme, een scrubcreme én een intensieve reiniger mee voor thuis.Het was best wennen en ook wel een beetje pijnlijk tijdens zo’n acnébehandeling.Gelukkig stelde Marloes me wel op mijn gemak Ik ben heel blij, dat ik toen toch heb doorgezet!

Ik ga nu zo’n beetje om de 6 weken op controle/ voor een behandeling.


Gelukkig is het nu veel minder erg dan het was en ik heb waarschijnlijk later ook geen/bijna geen littekens en dat is natuurlijk wel heel fijn. Puistjes en pubertijd horen nu eenmaal wel bij elkaar, maar ik vind het wel fijn dat Marloes ervoor zorgt dat het niet meer zo erg is!


Ik heb ook de idee, dat ik nu ook zelf wat kan doen tegen de acné, door goed de creme’s te gebruiken. Dus ik hoop hiermee dat het idee veranderd is en vind dat iedereen moet weten; dat een schoonheidssalon meer is dan een ”makeupje” voor vrouwen!!!

Mijn bruidsarrangement:

Marloes van Salon Magnifique heeft mij in de aanloop naar mijn huwelijk enorm verwend!

6 weken van te voren begon ze met het in model brengen van mijn wenkbrauwen. Vervolgens ging ik voordat ik mijn jurk ging afpassen bij Marloes langs met een plaatje van mijn jurk om samen tot het gewenste bruidsmake-up te komen. Marloes begreep meteen wat ik bedoelde met: ‘rustig, subtiel, niet te nadrukkelijk aanwezig’. Ik was zelf in de wolken van mijn jurk, die moest er op onze dag uitspringen. Maar nee zei Marloes: de kracht van een bruidsmake-up is dat de mensen jou en je man aankijken en daarna jullie als geheel bekijken.

Ik had er alle vertrouwen in, mijn proefmake-up samen met mijn jurk was dan ook meteen een prachtige combi. Het stond voor mij vast; Marloes mag mijn make-up verzorgen op de trouwdag. Het feit dat zij op de dag zelf bij mij aan huis zou komen was als slagroom op het toetje! De week van het huwelijk mocht ik voor een verwenavondje langskomen; ik kreeg een lekker maskertje, een relaxte gezichtsmassage en uiteraard ook de nodige ‘opknap’ behandelingen! Zelfs een verzorgende handcrème werd me bij het weggaan nog opgesmeerd.

De dag van ons trouwen was ze lekker op tijd bij mij thuis, in alle rust ging ze haar gang, kletste gezellig met me en deed ondertussen hartstikke haar best. Het resultaat mocht ook de hele dag gezien worden! Marloes had nog een nieuwe lipgloss binnengekregen, deze mocht ik de hele dag meenemen om er zo continue verzorgd uit te zien. Wat een service, ja zelfs de muziek waarop zij masseert mochten we gebruiken om te draaien tijdens ons burgerlijk huwelijk. Bij Marloes kun je terecht als je een goed voorbereide en verzorgde huwelijksdag wilt hebben!!

Hartelijke groet,

Marinka Witte – van Pagee

Behandeling ingegroeide nagel.

Ingegroeide teennagels laten verwijderen is niet het meest ontspannen bezoekje aan de schoonheidsspecialist! Daarom ben ik heel blij dat er een nieuwe manier is om deze bezoekjes wat langer uit te stellen. De stukjes stof, die er eerst voor zouden moeten zorgen dat je nagels niet direct weer terug zouden ingroeien, zijn vervangen door een stukje hars. In eerste instantie vond ik dit een beetje vreemd klinken, maar het is hetzelfde principe als de stukjes stof. Het grote verschil is alleen dat de hars hard wordt en niet na een halve dag in je sok blijft hangen. Mijn ervaring is dat de hars wel tot 4 weken blijft zitten. Ook daarna bleek dat de nagels bijna niet meer terug gegroeid waren. Super fijn en een stuk minder pijnlijk!

Kim.